1158 Budapest, Pestújhelyi út 21.
+36 20 503 2503, +36 1 555 5827
info@itbiztonsagiszakerto.hu

ISO 27001

ADATVÉDELEM? MI ÉSZBEN TARTJUK!

Ön megfelel a jogszabályi és vevői követelményeknek? Fel van készülve egy hatósági ellenőrzése?

Gondoskodik munkatársai megfelelő IT biztonsági oktatásáról és folyamatos képzéséről?

Tanúsításra való felkészítés ISO/IEC 27001 szerint

A vállalat az információbiztonsági irányítási rendszer követelményeknek való megfelelőségét az ISO/IEC 27001 szabvány tanúsíttatásával érheti el. Szolgáltatásaink segítségével sikeresen bevezetheti az ISO/IEC 27001-es szabványt. Vállaljuk a tanúsító auditokra való felkészítést melynek része a dokumentációs rendszer kialakítása, kockázatelemzés, alkalmazhatósági nyilatkozat készítése.

A vállalat érdekei, üzleti partnerei megkövetelik az ISO szabvány(ok) szerinti működést?

Az ISO/IEC 27001 szabvány alkalmas bármilyen kis, közép vagy nagyvállalat számára. A szabvány különösen fontos az olyan vállalatok életében ahol az adatvédelem kiemelt szerepet kap.  

Tanúsítás előnyei:

  • Vevő, partner elégedettség – pályázatokon való részvétel
  • Veszélyek, veszteségek, kockázatok, költségek csökkentése
  • Az üzlet folytonossága – a folyamatok nyomonkövethetősége a biztonsági kérdésekkel kapcsolatban, megfelelés a hazai és nemzetközi jogszabályoknak
  • Magas szintű kockázatkezelés

IT audit

A vállalatot érintő kockázatok feltárásához szükséges az informatikai audit. Ez tartalmazza a logikai, fizikai illetve adminisztratív védelmi intézkedések felmérését, a biztonsági rendszerek sebezhetőségének elemzését, információbiztonsági kockázatelemzést.

Információbiztonság

A vállalatok legalapvetőbb üzleti folyamatai az adatokra és az információra épülnek. Üzleti kockázatot jelent, ha bármilyen zavar keletkezik a bizalmasság, sértetlenség, és a rendelkezésre állás kapcsán. A védelmi rendszer hiányosságai révén az információ sérülhet, nyilvánosságra kerülhet, illetéktelenek férhetnek hozzá, vagy akár meg is semmisülhet.

Amennyiben információbiztonsági tanácsadásra, szakértelemre van szüksége lépjen velünk kapcsolatba.